Elevmentora for draumeskulen

Velkommen til Mo og Øyrane vgs

Mo og Øyrane vgs er ein draumeskule! Med eit fokus på eit godt og trygt skulemiljø, ynskjer vi deg velkommen som elev hos oss. Vi står no midt i ein spanande prosess med å bygge ny vidaregåande skule i Førde og samanslåing av yrkesfag ved Mo og Øyrane vgs og studieretningsfag ved Hafstad vgs. Vil du vere med på laget?
elevar som bowlar

Draumeskulen

På Mo og Øyrane vidaregåande skule ynskjer vi gode klassemiljø og eit godt skulemiljø. Eitt av tiltaka våre er Draumeskulen. Vi har omlag 40 mentorar som er vg2 elevar. Dei er med og ynskjer nye elevar på vg1 velkomne og følgjer klassane gjennom skuleåret med opplegg for å bygge godt klassemiljø.

Aktuelle saker

23.11.2022

Elevundersøkinga 2022

Her er lenka til elevundersøkinga

27.10.2022

Utdanningsval

Utdanningsval for 10. klasse er gjennomført!

Elever som sveiser
18.10.2022

Utdanningsmesse 2.november

No kan du som elev melde deg på digital utdanningsmesse 2.november